Otthon

Serenitea

Mi olyan bonyolult a teakészítésben? Tulajdonképpen sok minden, hisz számít például, hogy milyen forró a víz, hány percig kell áztatni a teafüvet, vagy mennyi tealevélre van szükség. Ragadd meg az alkalmat, és ismerd meg a Serenitea segítségével a világ kedvenc leveles italával kapcsolatos tudnivalókat, illetve a tea egészségre gyakorolt előnyös hatásait.

Az alkalmazás útmutatást nyújt a népszerű teafajták (a vörös, a zöld, a fehér, az oolong, a puerh vagy a gyógytea) főzési módjával kapcsolatban. Megismertet a teafőzés csínjával-bínjával, például hogy mennyi vízben, milyen hőfokon és milyen hosszan főzzük a tealeveleket.

A vörös teák markáns íze például lobogó (100 °C-os) vízben való, négy percig tartó áztatás után érvényesül a legjobban. A temperamentumosabb ízvilágú zöld teák esetében viszont csupán két percre és alacsonyabb, 80 °C hőmérsékletre van szükség.

Az alkalmazásban a teák ikonja praktikus időzítő. Ha rákoppintasz, elindul a visszaszámlálás, végül pedig felvillanással és hanggal is jelzi, amikor elkészült a tea. A Serenitea Apple Watchon is használható, így mindkét kezed szabaddá válik a teafőzéshez. Az alkalmazás számos fotóval illusztrált, világos útmutatóit bárki könnyűszerrel használhatja.

Akár hétfő reggeli ébresztőitalra van szükséged, akár egy álmos délutánon szeretnél lazítani, ez a teaalkalmazás a legjobb választás hozzá.