Kultúra

A személyre szabott ajándék népszerűségének az erősödése

Közeleg az ajándékozás időszaka, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy megmutassa szeretteinek, mennyire különlegesek, mint egy személyre szabott ajándék? A GiftLandnél törődünk azzal, hogyan vásárol, ezért tudjuk, hogy sokaknak az ajándékok kiválasztása jelenti az ünnepi szezon legstresszesebb részét. Ezért kínáljuk Önnek a tökéletes megoldást… egy személyre szabott ajándékot, amely pontosan elmondja, amit érez.

Egy személyre szabott ajándékkal érzést lehet átadni

Egy friss felmérésben válaszadóink több mint fele azt mondta, hogy a személyre szabott ajándék megszerzése azt jelenti, hogy az ajándékozó sokat gondolkodott az ajándékon, és az volt a célja, hogy különlegesnek érezze magát. Valójában úgy érezték, hogy ezek az ajándékok különlegesebbé és egyedibbé teszik az ajándékokat. Kérdésünkre sokan azt mondták, hogy ebben az ünnepi időszakban ilyet szeretnének kapni, és valószínűleg tovább tartanak egy ilyen különleges személyre szabott darabot, mint egy olyat, ami nem ilyen.

Nem kell kényszert érezni arra, hogy kitaláljon egy frappáns mondást vagy szerelmi nyilatkozatot… a személyre szabás legnépszerűbb módjai egyszerűen a személy kezdőbetűinek, nevének vagy becenevének használata.

 

De mi legyen ez a bizonyos személyre szabott ajándék?

Hát tényleg bármit! Szinte bármi, amit vásárol, személyre szabható volt, de volt néhány egyértelmű kedvenc a csoport között. Az emberek több mint hetven százaléka nyilatkozott úgy, hogy az ünnepi időszakban a kiegészítőket (például ékszereket) személyre szabná ajándékként, vagy háztartási eszközöket (például bögréket, kereteket vagy sörös- és borospoharakat). Emellett az emberek nagy rajongói a személyre szabott ruházatnak és dísztárgyaknak.