Szabadidő

Kedvező ajánlat a városnézőknek a Budapest Luggage Store-nál.

Luggage Storage raktárai azért nyitották meg a kapuikat, Budapest szívében, már három helyen is, hogy azok a külföldi turisták és hazánkba látogató vállalkozók, akik kizárólag egy napra érkeznek ide, vagy épp csak átutazóban vannak nálunk, kedvükre élvezhessék a városnézést. Ha valaki volt már ilyen, ehhez hasonló helyzetben, akkor tudja, hogy mennyire kellemetlen lehet úgy túrázni egy városban, hogy mindenhova magunkkal kell cigölniük a bőröndjeinket.

Üzletünkben kedvező áron, óránkénti 1 euróért biztosítjuk a csomagok megőrzését, és ezen felül is tudunk biztosítani különféle szolgáltatásokat, mely turisták számára kifejezetten előnyös lehet. A városközpontban vannak az üzleteink, így a közelben megannyi szálláslehetőség, utazási lehetőség biztosított, például sightseeing járatok széles választékát tudjuk ajánlani, ezen kívül pedig több szuvenír bolt is van a közelben.  Ha úgy döntene, hogy maradna még nálunk, akkor gyors szállásfoglalásról is gondoskodunk.

Rengeteg pozitív értékelést kaptunk olyan ügyfelektől is, akik már egy pár napot eltöltöttek Budapeste, de nem volt ez az idő elegendő számukra a város felfedezésére. Ők többnyire szeretnének még a szálloda elhagyását követően is barangolni egy kicsit az utcákon, viszont a csomagjaikat nem tudják hova helyezni- az ő problémaikra is megoldást biztosít a szolgáltatásunk.