Cégügyek

Személyi titkárnő székhelyszolgáltatónál!

A székhelyszolgáltatás nem egy újkeletű dolog. Talán a legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb megoldás a cégtulajdonosok számára, ha dilemmáét okoz neki, hogy hova jelentsék be a cégük székhelyét.

Sokan otthonra jelentik be, hiszen itt a legegyszerűbb, gondolják mindig van otthon valaki, aki majd átveszi a hivatalos leveleket, egyszerű kitenni a kapura a cégtáblát és legalább nem kell pénzt költeni az iroda bérlésére. Aztán vannak akik látják a hátrányait ennek a megoldásnak, és azt mondják, hogy nem kérnek a NAV váratlan látogatásaiból. Vagy éppen csak arról van szó, hogy nem tudják megoldani, hogy a hivatali időben állandóan otthon legyenek, és macerás lenne megkérniük valakit, hogy legyen a háznál, hogy átvegye a leveleket – ők inkább az iroda mellett döntenek, de ha nem akarnak odaláncolva lenni, akkor kénytelenek titkárnőt is foglalkoztatni, aki egész nap ott ül, és átveszi a leveleket.  Ez pedig sok-sok pénz.

A legegyszerűbb megoldás még mindig az, ha a székhelyszolgáltatóra tekintünk személyi titkárnőként. A székhelyszolgáltatás lényege ugyan is épp az, hogy ezt a dilemmát feloldják!