Cégügyek

Kényelmes és kicsi bélyegzők.

A bélyegző csak egy apróság, ha az egész céges tevékenységláncolatokat nézzük, a számlázásban tölt be igazán fontos szerepet, ezért érdemes egy olyan megbízható, strapabíró darabba fektetni, mellyel évekig nem lesz gondunk, maximum csak a bélyegzőgumit és festékpárnát kell cserélni egy idő után.

A műanyag szövegbélyegzők bizonyulnak a legjobb választásnak, a kedvező árat és a tartósságot, minőséget nézzük.

A formát tekintve a lehető legkényelmesebb dizájnt kialakítására törekszenek a bélyegző készítői. Emellett ami még pozitívum ezen eszközök esetében, hogy lehet újrahasznosított darabokat is vásárolni belőlük. Kényelmesek, mert gumis markolatot kapnak, mely egyszerre puha tapintást, másrészről pedig biztos fogást kölcsönöz az eszköznek. Arra is hangsúlyt fektetnek a tervezők,  hogy átlátszó ablak kerüljön a bélyegző elülső oldalára, hogy azon keresztül láthassuk, hogy hova kerül a lenyomat, így könnyebb a munka vele.

Emellett esztétikai igényeknek is igyekszenek megfelelni a gyártók: többféle színben kaphatóak a nyomdák, az újrahasznosított anyagból készültek többnyire zöldek. Nem csak a házuk, hanem a nyomatuk színe is választható.