Otthon

Fürdőszoba csempe trópusi hangulatban?

Fürdőszobád kialakítása sosem egyszerű feladat. Különösen, ha nem értesz túl sokat a lakberendezéshez. Csempéket illetően pláne nem. Melyiket válaszd? Mi a trendi mostanában? A mediterrán stílusról már hallottál, de valami mást szeretnél inkább helyette? Az egyik legközkedveltebb fürdőszobai stílus, mely neked is biztosan be fog jönni, az a trópusi lakberendezési stílus.

Ha hallottál már a mediterrán testvéréről, akkor ez sem lesz új a számodra. Egy egzotikus fürdő a nyaralásod hangulatát hozhatja vissza az emlékeidbe.

Mivel tudsz trópusi hangulatot teremteni fürdőszobádba?

Szerezz be egy bambuszrolót, csempézd bele a pamut és a finom selyem anyagokat a fürdőszobai kelmék közé. A bambusz, a mahagóni, és az egzotikus anyagok adják az alaphangulatot.

A fa és rattan-bútorokról se feledkezz meg! De mi a helyzet a fürdőszobai csempékkel? Milyen színeket és motívumokat használj?

A Paradyz csempék és padlólapok bambusz motívumai, vagy a tengerparti designt képviselő Tubadzin Maxima család azur és blue színeit megismerve, nem lesz kérdés a számodra. Egzotikus fürdőszoba csempék segítségével a fürdőd valóban a trópusokra fog költözni. Hasznos tippeink, és tanácsaink cikkünkben is erről fog meggyőzni téged.