Marketing

Így rendezzen be egy stílusos irodát, ahol jókedvvel dolgozhat!

Több mindenkinek kell irodát berendeznie: azoknak, akik otthon dolgoznak, épp olyan fontos egy stílusos, jól kinéző, összeszedett “home office” berendezése, mint azoknak az irodai alkalmazottaknak, akik egész álló nap egy külön irodában töltik a napjaikat.Az outlet irodabútor kínálatokat tehát érdemes szemügyre vennünk- bárhol is dolgozzunk!

Sokan vágynak ugyanis az otthoni munkára, de azt kevesen tudják, hogy ez azzal járhat, hogy bizony túlságosan is elkényelmesednek. Aminek a vége az lesz, hogy nem lesz valami sikeres a munkavégzésük, nem lesznek megfelelően produktívak. Saját tapasztalatból mondom, hogy ez nem valami jó érzés: egy évig dolgoztam “home office” -ban, de a tapasztalatom a következő kifejezésekkel volt leírható… Magányos, kényelmetlen, improduktív, unalmas. A figyelmem rendszeresen elterelődött. Tunyává váltam, mert az ágyból sem kellett szinte kikelnem reggel, elég volt, ha a laptopomat magamhoz rángattam. Sok esetben úgy éreztem, hogy bárhol ültem: az ágyban, a nappaliban, a konyhában, mindenhol kényelmetlenül éreztem magamat. Na és mindennek a tetejében magányosnak! Mert ha otthon van az ember, akkor bizony az ember  “szétfolyik” és mire végez a feladataival csak arra van energiája, hogy lepihenjen.

Egyszerűen szükségünk van arra, hogy összeszedjük magunkat, és rákészüljünk a munkára. Ehhez pedig vagy az kell, hogy bejárjunk a munkahelyünkre nap, mint nap, vagy pedig az, hogy otthon kialakítsuk magunknak az összeszedettségre ösztönző munkakörnyezetet.