Cégügyek

Gördülékeny cégalapítás székhelyszolgáltatással kiegészítve

A Logosz az ország leggyorsabban fejlődő céges cégcsoportja, mely most már országosan 19 irodában segíti a vállalkozókat a cégalapításban, és a céges ügyintézés gördülékeny lebonyolításában.  A két legjelentősebb szolgáltatásunk a cégalapítás és a székhelyszolgáltatás: ezeket érdemes egyszerre igénybe venni, tekintve, hogy a cég nem működhet hivatalosan bejelentett székhely nélkül, és ezt a székhelyet a cégalapítással egy időben kell kijelölni. De mégis miért válassza a Logoszt az elsőre egyszerűbbnek tűnő otthon-székhely helyett?

A cégalapítás szolgáltatásunk egy 30 perces ingyenes tanácsadással indul, ekkor gazdasági- és jogi szakembereink segítségével kiválaszthatja, hogy melyik cégforma és adózási forma az Önnek leginkább megfelelő. Segítünk abban, hogy egy olyan cégnevet tudjon választani, mely nagy valószínűséggel átmegy a cégbíróság szűrőrendszerén, így elég lesz egyszer nekifutnia a cégbejegyzés megkérvényezésének.

Viszont van még egy kritérium: ki kell választani a cég székhelyét. Erre van több opció is, például otthonra is bejelenthetné a székhelyét, vagy ha rendelkezne saját irodával, oda is. Ez utóbbi azonban kezdő vállalkozások esetében ritka szokott lenni, az otthonra bejelentett székhely viszont bár kézenfekvőnek látszik, de számos kellemetlenséggel járhat: a székhelyen ugyanis rengeteg adminisztratív feladat vár majd minket. Jóval egyszerűbb ennél egy gazdasági szakembereket foglalkoztató irodára bízni ezt a feladatot, akik majd a későbbiekben a NAV ellenőrzései során is támogatni tudnak minket.