Autó

Béreljen esküvői autót kedvező áron, sofőrrel.

Az esküvőkre, és különféle rendezvényekre több személy-, és étel-, dekoráció szállító jármű kell, sok esetben pedig nem igazán van olyan ember, akit fel lehet kérni arra, hogy vezesse ezeket. Az Autókölcsönző Klub épp az ilyen alkalmakra gondolt akkor, amikor az esküvői autó bérlés szolgáltatást külön vette a sima autókölcsönző szolgáltatásoktól. 

Esküvői autóink közt nem csak impozáns járműveket talál, melyekben feldíszítés után az ifjú pár is elfuvarozható a ceremónia helyszínéről a lakodalomra. Az ilyen különleges alkalmakkor jól jön, ha van egy sofőr, hogy minden zökkenőmentesen menjen a rendezvény során, és hogy egyszerűen tudjuk tartani magunkat az időkorlátokhoz.

Az esküvőn a különféle díszítőelemeket, az ételeket is el kell szállítani a helyszínre, illetve ha a násznép túl nagy, de nem rendelkeznek személyautóval, meg kell oldani az ő fuvarjukat is. Ezért vettünk fel a kategóriába személyszállító mini buszokat, melyek 7 és 9 személyes kapacitással rendelkeznek, illetve olyan kishaszongépjárműveket, melyekkel az ételek fuvarozását biztosíthatjuk. Természetesen ezek mellé is tudunk sofőrt biztosítani.