Cégügyek

Megbízható könyvelés a Stabil Kontaktnál.

A Stabil Kontakt egy könyveléssel foglalkozó cég, mely egy cégügyekkel foglalkozó cégen: a Logosz Cégcsoporton belül jött létre. Célunk, hogy a továbbiakban is megkönnyítsük a vállalkozók életét a lehető legtöbb platformon, ebbe pedig beletartozik a megbízható könyvelés is. A Logosznál cégügyekkel foglalkozunk: cégalapítás, cég adás-vétel, székhelyszolgáltatás. A Stabil Kontaktnál pedig könyveléssel, gazdasági tanácsadással, bérszámfejtéssel, adótanácsadással is foglalkozunk.

Ha jelenlegi könyvelője nem tudja tovább vállalni a vállalkozásának könyvelését, ha nem elegendő az Ön számára az aktuális könyvelőjének a szolgáltatása, vagy ha megszakadt a bizalmi kapcsolata a könyvelőjével, illetve ha olyan bírságok sújtják a céget, melyeket a könyvelő hibájából róttak ki a cégre, akkor itt az ideje, hogy könyvelőt váltson. Ez nehéz feladatnak bizonyul,  épp ezért biztonságosabb  egy könyvelő céget megbízni a céges könyveléssel.

Nálunk kézben tartjuk a cége teljes gazdasági képviseletét és ügyintézését. Képviseljük Önt a hivatal előtt, kedvező áron biztosítjuk a könyvelői szolgáltatásainkat, pusztán az elvégzett munka után számoljuk fel a könyvelői költségeket.