Egyéb

Miért különleges a Karaja Aquacolor paletta?

A Karaja egy olyan sminkcég, melyet 1985-ben alapítottak. A kiváló minőségű sminktermékeket forgalmazó cég védjegyévé vált, hogy akár 13 órán át bírja a vele létrehozott smink, hő-, víz-, és páraálló. A Karaját a színes specialistájának is nevezik, félévente állnak elő újabb szín és termékválasztékkal. Főleg alkalmi sminkkészítésre ajánlják, viszont a hétköznapi smink elkészítésére is alkalmasak a termékek azáltal, hogy némelyikük többféleképpen használható.

A Karaja Aquacolor paletta, vizesen és szárazon is használható, ezáltal kétféle végeredmény érhető el vele: szárazon egy áttetsző szemfesték, mely nappali viselés során visszafogott és elegáns, viszont ha vizes ecsettel visszük fel a festéket, egy intenzív, tartós árnyalatot vihetünk fel a szemhéjunkra.

A palettán pasztell szemestéteket találunk, melyek irizáló hatásúak, azaz fényben különféle színben csillognak. A termék 21 különféle színpárosításban kapható, a szemfestékek különlegessége, hogy maszatosan vannak összepréselve a tégelyekbe, így különlegességük már pusztán a látványukban is megmutatkozik, olyanok, mintha ékszerek lennének, vagy különlegesen szép kövek. Márványos, erősen csillogó a felületük, a vizes technikával felkenve is gyorsan száradnak.