Egyéb

Hordj humoros pólót!

Szereted, ha megnevettethetsz másokat, ha mosolyt csalhatsz az arcokra? Szeretsz te magad is vidám lenni egész álló nap? Bár nagyon sok minden befolyásol bennünket, érzéseinket, napunk folyását, de egy két aprósággal napunk jobban, boldogabban teléséhez járulhatunk hozzá.

Az a hír járja, hogy azzal, ha bevetjük az ágyunkat sokban hozzáteszünk boldogulásunkhoz. Így az ágy sem porosodik be, a nap is összeszedetten kezdődik el és állítólag jobban is alszunk az éjjel.

De egy mások számára is feltűnő és megnevettető nem az, hogy papucsban, hanem ha összeszedetten, szépen összekészülve megyünk dolgozni. Csupán annyival megspékelve, hogy egy humoros egyedi pólót veszünk fel aznapra.

pólónyomás előtt, a minta kiválasztásánál arra kell odafigyelni, hogy ne legyen senki számára sem sértő, vagy megvető. De sok közül választhatunk, ami akár egy filmre, egy kedvelt márkára, egy doboz sörre vagy épp magunk kifigurázására utal. Lehet akár ezt használni babavárás bejelentése alkalmából is. De leplezhetjük kis úszógumijainkat egy vékony testalkatot ábrázoló pólónyomattal.

Egy ilyen egyedi póló a pólónyomás lehetőségével gyorsan és könnyedén beszerezhető, hogy napunk mosolygósabban teljen!