Szakember

Az egyedi tervezésű bútorok

Az egyedi tervezésű bútor első hallásra olyan luxus lehetőségként hallatszódhat, de valójában nem az, hanem inkább egy praktikus ajánlat. Ugyanis ha belegondolunk, milyen sokszor találkozhatunk azzal, hogy a megvásárolni kívánt termékből nem érhető el olyan szín vagy anyag, ami személyiségünkhöz és lakásunkhoz illene.
Legyen szó akár irodabútorról, hálószoba bútorról, konyhabútorról, egy beépített szekrényről vagy egyéb otthoni felszerelésről. Egy személyre szabott elemnek rengeteg előnye van. Magunk választhatunk hozzá alapanyagot, megszabhatjuk, hogy milyen fából legyen a szerkezete, milyen legyen a színe, hány polca legyen, hány fiókja. Ha merészek vagyunk, kombinálhatunk különböző színeket, anyagokat is.
Egy konyhabútor vagy akár egy beépített szekrény is olyan méretű lehet, amilyet szeretnénk. De az egyedi méretre szabás szintén előnyös azokon a helyeken, ahol nem a megszokott lakás elrendezéssel van dolgunk. Olyan sokszor van, hogy szeretnénk egy szekrényt, de olyan méretű, amilyen a kiszemelt sarokba elfér, nem találunk. Erre megoldás lehet egy egyedi tervezésű beépített szekrény.
De nem csak ezeket tekintve kínál jó lehetőséget az egyedi tervezésű bútor, hanem egy ilyen, a lakást igen különlegessé és személyre szabottá teszi és emeli annak színvonalát.